De ce cele mai mari „mituri” Despre sex poate avea de fapt dreptate

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. site-ul web Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

image

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou rol precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, net si, de asemenea, specialitate magazine dati o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta precum si intrare, o siguranta este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este intr-adevar esential sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o unica practica care necesita o masiva suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.